Cantzoni is een gemengd koor met ca. 30 leden van alle leeftijden en is in 1995 opgericht. Het repertoire bestaat vooral uit lichte muziek, van musical nummers tot popsongs en wordt vierstemmig uitgevoerd.

Wij repeteren op maandagavond van 20:30 - 22:00 uur in de Dagkapel (zij ingang) van de H. Barthomeuskerk te Zevenbergschen Hoek.

Lijkt het je leuk eens te komen kijken/luisteren of mee te zingen met ons gezellige koor? Kom gerust eens langs! Laat je even weten dat je komt? Klik hier!

Zang ervaring en het kunnen noten lezen is niet verplicht en bij welke stemgroep je thuishoort kom je samen met onze dirigente wel uit!

De muzikale leiding is sinds september 2011 in handen van Kim de Looper. Naast viool en piano spelen zong Kim al vanaf klein meisje.  Zij heeft zang- en vioolles gehad aan de muziekschool en heeft later jaren gezongen in de akoestische band Feverpitch, waarmee zij onder andere in het voorprogramma van  De Dijk  heeft gestaan.
In 2007 deed Kim auditie voor het conservatorium in Rotterdam en  volgde daar de opleiding Docent Muziek met als primair instrument Zang.  Zij heeft les gehad van onder andere Winanda van Vliet.
In 2011 behaalde Kim haar bachelor en is gaan werken op een middelbare school als docent muziek en in 2012 richtte zij haar muziekstudio op.Zij wordt bijgestaan door Gerrit van der Schouw (1947, Rotterdam), studeerde in Rotterdam piano bij Jacob Elskamp, orgel bij Jan van Brandwijk en later bij Jaap Hillen in Breda. Hij behaalde in 1976 het certificaat koor/orkestdirectie van de Kurt Thomas Stichting. Was Bestuurslid van fanfare OKK , oprichter/dirigent van koor Cantzoni en het symfonisch RuimteOrkest, bestuurslid van CVK Amadeus, begeleider van diverse koren en organist van de RK Bartholomeuskerk te Zevenbergschen Hoek.